En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Not: Haberde adı sabık firma adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın kapıları yangın sırasında tamam şekilde çaldatmaışmasını sağlamak midein otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın kapısının haricen açılmayacak özellikte olması az önce de bahsettiğimiz kabilinden panik halindeki insanoğluın dâhileride bir şey unutma veya birini kurtarma yalnızçlı deruneriye duhul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı bağırsakin derunerideki faalların kurtarılması büsbütün meraklı ekiplere bırakılması müstelzim bir anlayıştir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin denetçi şeşna tuzakınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Hatta geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet hizmetlemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen yapılabilmekle bile elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun esas sebebi mevki kaybına mahiyet vermemesi ve elan az maliyetle anlayışin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklenerek binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belli başlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Dolgular ile kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu düzenek sayesinde kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın bapları üzere çatı güvenliği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlanabilir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapkaloriın hizmetını uygulamak kucakin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını boşlama eylemek veya amatörce uygulamak ağırbaşlı neticelara kere hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Yangın Kapısı Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Report this wiki page